Bankoshow 2019

Det Store Banko Show 2019

Hvert år afholder LIONS VORDINGBORG det STORE BANKO SHOW, som altid afholdes den første onsdag i marts. Det blev således i år afholdt d. 6. marts i 2019 med stor succes.
Traditionen tro uddelte vi hele tre donationer, således vores spillere kan se hvad overskuddet går til, og i år blev det til en stor danation til De Danske Hospitalsklovne på Nykøbing F Sygehus, herudover blev Prins Jørgens Gardes ungdomsarbejds honoreret og KFUM spejderne i Kastrup.
Bankoshowet er blevet en fast og stor tradition og betragtes som en festdag for hele byen, i år var det 55. gang vi afholdt showet.

Her kan I se de unge gardere og spejdere klar til at uddele sidegevinster i en fyldt VU hal

Vi vil gerne hylde alle vores SPONSORER, hele erhvervslivet i og omkring Vordingborg, for uden Jer kunnne vi ikke afholde arrangementet. I har altid støttet os fantastisk, med store gaver og andet, således vi har mulighed for at få overskud ud af arrangementet, og derved kunne støtte vores mange humanitære formål.

Hele VU-Hallen fyldes med næsten 700 super glæde bankospillere, gamle/unge - kvinder og mænd i en skøn forening. Ved vores arrangement i år var yngste deltager 6 år og ældste 90 år.

En del af traditionen, er at Prins Jørgens Garde stiller op og byder velkommen til alle spillere, og går salen rundt inden vi starter op på selve showet. Senere hjælper de unge gardere med at omdele sidegevinster.

Team Banko Carl og Lions fra Vordingborg står på scenen og fører spillet professionelt igennem de 3,5 time vi har afsat. Spillet afbrydes flere gange hvor der er indslag på scenen, her deltager publikum aktivt og har chance for at vinde en af de meget store gevinster.

Glæd Jer til onsdag d. 4. marts 2020, hvor vi igen afholder det STORE SHOW, og mød som altid i god tid, og vær med til at støtte det gode Lions arbejde, og naturligvis at få del i de mange lækre gevinster.

Vel Mødt