Katrine-2019

Del 1:

> Jeg har nu været i Indien i 5 dage og har allerede fået en stor mængde oplevelser og ny viden med i rygsækken.
> Jeg bor hos den sødeste værtsfamilie man kunne forestille sig, som jeg er sikker på jeg kommer til at holde kontakten med i fremtiden.
> Da jeg ankom til Indien blev vi modtaget på traditionel indisk vis med blomsterhalskæder og små gaver.
> To af de ting jeg især har nydt fuldt ud har været at smage Indiens lækre mad, og at besøge templer med min værtsfamilie. Jeg har haft mange gode snakke om religion og især faren i familien har introduceret mig til hinduismens ritualer, som jeg har fået lov til at være en del af.
> Derudover er det monsoon sæson i Mumbai, og det har været enormt sjovt at “danse” i den varme indiske regn.

Del 2:

>Så er jeg på tur med International Youth Exchange campen fra Indien. I campen har vi rejst rundt i landet, hvilket har givet os et enormt stort indblik i de variationer af mad og kultur, der findes i Indien.
>Vi startede i byen Pune, rejste med fly til New Delhi, derfra til Agra, hvor vi så det utroligt fantastisk smukke Taj Mahal tempel, derefter til Jaipur og vi slutter af i Alibag.
>Campen består af 28 unge fra 18 forskellige nationaliter. Dette gør, at jeg udover at blive fortrolig med den indiske kultur, også får mulighed for små indblik i kulturer fra hele verdenen. Alt i alt helt fantastisk.

Del 3:

Jeg har nu været hjemme fra Indien i en uge og bærer stadig på et savn efter de mennesker jeg mødte på min rejse. Mit ophold hos min værtsfamilie fra Mumbai var noget helt særligt, som jeg aldrig vil glemme. Jeg kom så tæt på den indiske kultur og det hverdagsliv de lever. Hver aften sang vi godnatsang for den gud min familie tilbedte, morgen, middag og aften spiste jeg indisk mad og alle dage så eller oplevede jeg indiske templer eller den kaotiske trafik. Mit ophold på Lions Youth Exchange camp var ligeledes en oplevelse jeg sent vil glemme. Det er en gave at rejse med så mange forskellige nationaliteter, da alle de steder vi så på vores rejse blev set gennem øjnene på 23 nationaliteter. Det satte gang i mange interessante samtaler om forskelle og ligheder mellem alle vores lande. Jeg sidder tilbage med en rejseglæde, og har bestemt fået blod på tanden til at rejse ud på egen hånd igen. Jeg har i mit sabbatår planlagt at tage til Nepal i 3 måneder, og jeg er sikker på at mine oplevelser fra Indien vil hjælpe mig til at navigere i den anderledes kultur. Stort tak til Lions for denne fantastiske oplevelse..