Store Legedag 2019

Den Store Legedag 2019

Hvert år afholder Lions Vordingborg, Store Legedag i VU Hallen. Såfremt VU hallen er disponibel, er det altid søndagen i uge 6, og således en frisk opstart på vinterferien. Det er en dag hvor hele familien hygger sig, mor, far og/eller bedsteforælde får lidt tid til sig selv i vores cafe område, mens børn og børnebørn hygger sig, hopper og leger fantastisk sammen, og Lions passer på der ikke sker noget.

Dette arrangement er altid en stor succes. I det netop afholdte arrangement i februar i år havde vi 425 børn og mere end 400 voksne på besøg, så der var virkelig gang i den. Stor tak til Sponsorer og til alle Jer som mødte op for at støtte Lions, det betyder at vi kan generere overskud som igen kan deles ud til humanitære formål. I år valgte vi dog en anden løsning, vi valgte at sænke billetprisen til KUN 40 kr. for derved at alle skulle have mulighed for at komme og deltage, og med den opbakning er vi sikre på at det var en god beslutning.

VI SES IGEN SØNDAG D. 9. FEBRUAR 2020 - og HUSK vi afholder aktiviteten i VU Hallen, hvor der er plads, til mange  aktiviteter og megen sjov, så KOM og vær med.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt vores formand for udvalget, Edvard Jørgensen