Ungdomsudveksling 2019

Gennem de seneste år har Lions Vordingborg haft stor succes med at sende unge på udveksling i udlandet med det formål at lære de unge om:

• Fremmede kulturer
  • Sprog
  • Skikke og normer i et fremmed land
  • Forstå forskelligheder blandt mennesker og kulturer
  • Prøve at leve hos en familie og følge dennes hverdag
  • Opbygge et internationalt netværk, da man deltager i en camp med 35 andre unge fra mange forskellig lande.
  • Etc.

Alle er velkomne til at ansøge, vi tager imod ansøgninger fra 1. oktober, holder samtaler i december og beslutter inden udgangen af året hvem der er den eller de heldige som skal ud at rejse den kommende sommer. Det eneste krav der stilles er man er under uddannelse og er min. 18 år på udsendelsestidspunktet.

I år sender vi Katrine fra 3.G til Indien

Katrine skal bo en uge hos en lokal lionsfamilie og efterfølgende to uger på en International Camp med 35 andre unge fra det meste af verdenen. Katrine glæder sig helt vildt til denne eventyrlige rejse og til at få en oplevelse for livet.

Katrine vil fodre os med masser af "News from India" undervejs på sin rejse, som naturligvis vil tilgå alle på de sociale medier.